BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, May 29, 2012

MY STORY..MY dreAM

ASSALAMUALAIKUM..


almost whole day i've been watch movie..
even its just a cartoon, enough make me cry,..smile,.. laugh..
this kind of the cartoon i've been watch this semester,..that i've been looking the spare time to watch it..^^


INUYASHA....

 he seen handsome...
i wish i can replace kagomee n become her so that i can b with him..^^
wahh!! just a dream^^

so,.here i provide some kind of picture of them..^^

a handsome inuyasha..


a beautiful KAGOME,,


a cute SANGO


a womanizer MIROKU,..
eerk he seem like has been slepped by sango=D 


KILALA.. d most i want


little SHIPPO


SESSHOMARU..
wah..another guy make my heart beat ..


RIN..
she with sesshomaru..


KOHAKU,..
a little brother of sango..


the very bad man!!!! NARAKU.. 
n his slave..except kohaku

thank you for reading my blog my frens..^^

psst--> source are from Google image..thx to Google too^^



 



suke??? like n komen terus k..

Wednesday, May 23, 2012

kaktus cantik?

assalamualaikum

dah terasa berat sebelah la kepala aku ni heh..
semakin hari semakin berat dengan kerja..kerja...eemm last minit ke??
ade yang x last minit buat la,..

ok,..xpaya nk serabut2 sgt lah,..meh nikmati warna2 ciptaan Allah SWT..^^
















wat!!! cactus??
haha,..bunga yang aku suke selain dari ros..~~emm da bese sgt da 2..^^
cantik kan?? cactus 2 ade wane wani n ade bunga jugak taw...
nite all

psst--> sumber gambar ambik dari google image^^
suke??? like n komen terus k..

Monday, May 21, 2012

senyum kambing dipagi buta@_@'

bismillahirohmanirohim..^^
assalamualaikum....


tengah kritikal buat esaimen punya report yang nk kene hantar esok???
eemm,,..hidup manusia ni penuh misteri kan,?lagi2 bile ade penyakit malas n tangguh kerja..
n tibe2 semua nk buat last minit,..lepas 2 sibukla cakap.." warrgghh!!! aku x cukup masa,..kenapa esok ade test, kene hantar report, kene stdy untuk test,..x cukup masa...x ckp tidor..."!!
~~aku la tu..

sebenarnya aku ni tengah sibuk buat report, yang nk kene hantar esok kul 10 pg..
n tibe2 plak esok secara kebetulannya ade test pukul 8 pg,..tgk jam??--> 03:26AM..what!!!
ok pengenalan punya isi baru 2 baris,..tibe2 aku dah sesat kt NEW POST  blog?
n dah ade lebih dr 2 baris,.??ok hebat!!

pasal test??
serabut!!! 2 la suke sgt tangguh2..
" emm nnti2 la potostet nota 2,.."
" eh!! nk stdy tp xde nota,..emm nntila..."
last2...c wat hapen??? esok test,..tp aku still stuck dgn report ni...dr pkul 9 mlm td ngadap smapii dekat kul 4 ni xsiap2 lg..
waktu2 ni la baru aku terasa" kalaula...aku stdy awal2 utk test 2.."
eem semua 2 dah terlambat la.....

just nk cakap...minggu ni adalah minggu paling bizi aku,..
eem biasa la tiap2 sem kn mmg bizi aku ni heh kalw dekat2 nk final^^
ade pesent ....test..submit repot..repot...repot...kuis..study??
aarrggh,.!!!! final ade kurg 2 mggu lg nii,...

bestnyee,..kwn2 yg dah tido kt dlm bilik 2,..
peluk bear2,..n ade selimut,..kene kipas n relax2 then mmpi2 indah..
aku plak?? tengah bahagia dengan muke yg ayu n cantik depan laptop ni ngadap kerje n lpas ni study plak!!!

aku x mengeluh la,..tp tgah bahagia..
okeh dah sewel^^

selamat bermimpi kwn2..
suke??? like n komen terus k..

Tuesday, May 15, 2012

indahnya sujud pada maha pencipta='D

bismillahirohmanirohim
assalamualaikum...^^











































indahnya, saat sujud mengadap pencipta...
" ya Allah, maha pengampun...jangan la aku menjadi manusia yang hanya mencarimu disaat susahku, dan meninggalkan mu disaat senangku..aku mohon, peliharalah aku serta hamba2 mu hingga keakhir hayat didunia dan akhirat kelak, sesungguhnya aku manusia yang lemah yang sedang berusaha mencari hidayahmu.."

" aku berusaha sedayanya menjadi seorang hamba yang taat pada perintahmu serta kedua ibubapaku..."


p/s: spesyel 2 me n my fren.. 


suke??? like n komen terus k..

Monday, May 14, 2012

mama im sorry^^

video

kalau la boleh beli kat kedai,..^^
comelnyee....



suke??? like n komen terus k..

Saturday, May 12, 2012





bismillahirohmanirohim..
ASSALAMUALAIKUM^^


just a little present to all my BEST FREN..
I Will try to d very best fren in d world!! i promise
















p/s: thx q fren sbb ade dengan aku tiap masa n terima aku seadanya...
maaf kalau aku ade sakitkan n buat korang rasa menyampah,..=')

suke??? like n komen terus k..