BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, December 11, 2012

JUST SIMPLE ME


ASSALAMUALAIKUM,..


Memang sakit bila cinta yang kita dambakan selama ini tak dihargai oleh insan bernama kekasih apatah lagi kita dibuang begitu sahaja..tapi,itulah juga petanda terbaik untuk diri dan kehidupan kita pada masa akan datang..

Memang Allah sengaja menemukan kita dengan orang yang salah supaya apabila kita bertemu jodoh yang sebenar,masih ada rasa syukur kita pada ketentuanNya..

Memang Allah sengaja menemukan kita dengan orang yang salah supaya kita dapat menjadi penilai yang terbaik..

Memang Allah sengaja menemukan kita dengan orang yang salah,supaya kita sedar bahawa kita hanyalah makhluk yang sentiasa mengharapkan pertolongan Allah..

Memang Allah sengaja menemukan kita dengan orang yang salah supaya kita sedar bahawa ALLAH MAHA PEMURAH & PENYAYANG kerana mengingatkan kita bahawa dia bukanlah pilihan yang hebat untuk kita dan kehidupan kita pada masa hadapan..

Memang Allah sengaja menemukan kita dengan orang yang salah supaya kita jadi MANUSIA YANG HEBAT JIWANYA..

Memang Allah sengaja menemukan kita dengan orang yang salah supaya kita lebih faham bahawa "CINTA YANG TERBAIK HANYA ADA BERSAMA ALLAH"

Memang Allah sengaja menemukan kita dengan orang yang salah supaya kita LEBIH MENGENALI KEHIDUPAN YANG TAK SELAMANYA KEKAL.

COPY PASTE

aku suka ayat ni,..memang betul sangat2 ape yang orang ni cakap..!!!


walau sesakit mana kita kecewa sebab cinta dunia dan pada orang yang salah,.. kita kene kuat!!! dan yakin ada sesuatu yang bakal jadi lebih baik,.. cuma tawakal dan bergantung pada dia disamping berusaha,.. jangan pernah mengalah dan salahkan takdir,.. =)

sekurang2nya hati aku ni takdela sakit dan perit sangat, haha 


dear my self,.. jangan la fikir sangat, seorang pergi, ada lagi yang datang! 


more handsome,.. dan menepati ciri2 jejaka idaman anda,.. 

bye!

suke??? like n komen terus k..

No comments:

Post a Comment